ПРАВИЛА ВІДВІДУВАННЯ КІНОТЕАТРУ 'ПРЕМ'ЄРА'

ПРАВИЛА ВІДВІДУВАННЯ КІНОТЕАТРУ «ПРЕМ’ЄРА»

Ці правила є обов’язковими для дотримання усіма відвідувачами Кінотеатру, та, у разі відвідування Кінотеатру (в т.ч. купівлі квитка), відвідувачі вважаються такими, що автоматично погоджуються з цими Правилами:
1. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА.
1. На території Кінотеатру поведінка Відвідувачів повинна відповідати вимогам, встановленим положеннями цих Правил. Відвідувач, який придбав квиток на сеанс, автоматично погоджується з умовами правил відвідування.
2. Відвідуючи сеанс кінофільму, Відвідувач повинен зберігати придбаний ним квиток до закінчення сеансу.
3. Діти до 5 років включно у обов’язковому супроводі дорослих мають можливість відвідувати сеанси у Кінотеатрі безкоштовно, без надання окремого місця, але із можливою купівлею особистих 3D-окулярів. Батьки зобов’язані слідкувати за такими дітьми, не дозволяти їм бігати по залі або покинути кінозал разом з дитиною.
4. Сеанс відбувається за умови, якщо на нього придбано не менше одного квитка.
5. Перегляд деяких кінофільмів може підпадати під вікові обмеження, встановлені Державним агентством України з питань кіно. Вікові обмеження розміщуються у описі кожного фільму на сайті Кінотеатру, у роздрукованих описах фільмів, що розміщені у інформаційних матеріалах Кінотеатру, а також їх можна дізнатися у персоналу Кінотеатру. Відвідувачам, які за віком підпадають під вікові обмеження, може бути відмовлено у продажу квитків на такий кінофільм. За присутність дитини у кінозалі під час показу таких кінофільмів несуть повну відповідальність батьки цієї дитини або повнолітні особи, що її супроводжують та які мають право купити квитки на такий кінофільм.
6. Квиток на сеанс, придбаний будь яким способом, може бути повернутий Відвідувачем до початку кіносеансу, за умови наявності у Відвідувача квитка. Повернення квитків, придбаних через Інтернет, здійснюється за вирахуванням суми комісії оператора.
7. Зазначений у квитку час початку сеансу означає час початку трансляції відповідного кінофільму, включаючи анонси, рекламні та інформаційні ролики, що демонструються виключно перед початком фільму.
8. Повну відповідальність за зміст реклами, розміщеної на території Кінотеатру, несе рекламодавець.
9. Про акційні пропозиції Кінотеатру можна дізнатися з оголошень у Кінотеатрі та на сайті Кінотеатру, по телефонах Кінотеатру, а також у працівників Кінотеатру.
10. Відвідувач зобов’язаний дбайливо ставитись до майна Кінотеатру та не допускати дій, що можуть пошкодити майно. У разі нанесення матеріальної шкоди майну Кінотеатру, Відвідувач зобов’язаний у повному обсязі відшкодувати Кінотеатру завдану шкоду.
11. Відео- та фотозйомка на території Кінотеатру, що виходить за рамки приватних фото, дозволяється лише при узгодженні цього питання з адміністрацією Кінотеатру.
12. Адміністрація Кінотеатру має право вимагати пред'явити документ, що засвідчує особу Відвідувача, у разі якщо продаж квитків провадиться за пільговим тарифом, або виникає необхідність встановити вік Відвідувача з метою перешкодити перегляду ним кінофільму, що має вікові обмеження.
13. Адміністрація Кінотеатру залишає за собою право у будь-який час змінювати ці Правила та цінову політику Кінотеатру.
14. З усіх питань виконання цих Правил можна звертатися до адміністрації Кінотеатру в офіційних групах та сторінках Кінотеатру у соціальних мережах, по телефонах Кінотеатру, а також безпосередньо до адміністрації Кінотеатру.

2. ПРАВИЛА ВІДВІДУВАННЯ СЕАНСІВ ФОРМАТУ 3D.
1. Відвідувач, який придбав квиток на сеанс 3D з використанням 3D-окулярів, автоматично погоджується з умовами правил відвідування та перегляду сеансу 3D формату.
2. Відвідувач, купуючи квиток, має можливість купити 3D-окуляри або може використати на сеансі раніше куплені кінотеатральні 3D-окуляри.
3. Одягати окуляри потрібно тоді, коли почався фільм. Знімати окуляри слід відразу після завершення фільму.
4. Кінотеатр не несе відповідальності за можливий дискомфорт для очей Відвідувачів від перегляду фільму у форматі 3D. Якщо у Відвідувача є проблеми із зором або інші проблеми із здоров’ям, він має самостійно подбати про себе та, при необхідності, отримати консультацію лікаря перед відвідуванням Кінотеатру.

3. ПРАВИЛА БРОНЮВАННЯ КВИТКІВ.
1. Для того, щоб забронювати квиток, потрібно обрати фільм, дату і сеанс. Після цього необхідно вибрати вільні місця (в тому числі на схемі кінозалу) та повідомити касиру про бажання їх забронювати (або, у разі бронювання через Інтернет, підтвердити бажання їх забронювати шляхом натискання кнопки «Забронювати»). Прізвище або цифровий номер Вашого замовлення необхідно буде назвати для викупу заброньованих квитків. За телефонами Кінотеатру місця бронюються з 10 до 22 год.
2. Заброньовані квитки необхідно викупити у касі Кінотеатру завчасно, не пізніше ніж за 25 хвилин до початку сеансу. Бронювання квитків анулюється автоматичною програмою за 20 хвилин до початку сеансу, і раніше заброньовані, але не викуплені, квитки надходять у вільний продаж (навіть якщо на цей момент Відвідувач вже стоїть у черзі). Аби уникнути будь-яких непорозумінь, будь-ласка, купуйте квитки завчасно та повідомляйте персонал Кінотеатру про свою присутність у черзі.
3. Послуга бронювання квитків - безкоштовна.

4. НА ТЕРИТОРІЇ КІНОТЕАТРУ ЗАБОРОНЕНО:
1. Відео-, фото-, кінозйомка під час демонстрації фільму заборонена! Такі дії є кримінальним злочином згідно чинного законодавства України. Будь-ласка, не користуйтеся мобільними телефонами під час кіносеансу. Заборонено перебувати у кінозалі з відео та фототехнікою під час сеансу!
2. Приносити на територію Кінотеатру та/або вживати на території Кінотеатру принесені з собою продукти харчування та напої, придбані в будь-яких інших закладах громадського харчування, супермаркетах, магазинах тощо.
3. Перебувати на території Кінотеатру у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, а також чинити будь-які дії, пов’язані з порушенням громадського порядку та/або такі, що заважають нормальному перебуванню на території Кінотеатру інших відвідувачів.
В тому числі заборонено: нецензурно висловлюватись, голосно розмовляти, лягати на місця для сидіння, викладати ноги на спинки крісел та на столи, розмовляти по мобільному телефону у залі під час перегляду кінофільму, приносити з собою на сеанс громіздкі речі, великі пакети тощо (якщо габарити таких речей заважають перегляду кінофільму), іншим чином заважати Відвідувачам Кінотеатру.
4. Проносити на територію Кінотеатру вогнепальну, газову, пневматичну та холодну зброю, вибухові пристрої та піротехніку, газові балончики; грати на території Кінотеатру в азартні ігри (карти і т.п.), що заборонено законодавством України.
5. У Кінотеатрі введена повна ЗАБОРОНА на розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв. Також нагадуємо, що розпивання алкогольних напоїв, а також паління (куріння), в тому числі і електронних цигарок, на території кінотеатру (в кінозалі, фойє, коридорах і туалетах) категорично ЗАБОРОНЕНО!!!
6. Смітити і розкидати в глядацьких залах та на території Кінотеатру будь-які предмети (упаковки, жувальні гумки, пляшки, серветки, залишки продуктів харчування тощо), залишати без нагляду речі, сумки, пакети та іншу ручну поклажу. Адміністрація не несе відповідальності за цілісність та збереження індивідуальних речей Відвідувачів.
7. Перебувати на території Кінотеатру з тваринами, не маючи на це спеціальних дозволів адміністрації Торгового Центру та адміністрації Кінотеатру.
8. За порушення заборон, встановлених на території Кінотеатру Відвідувачу може бути відмовлено у обслуговуванні без будь-якого пояснення, а також Відвідувач може бути випроваджений з Кінотеатру без відшкодування йому будь-якої грошової компенсації.
9. Адміністрація залишає за собою право самостійно, на свій розсуд здійснювати вибіркову відмову у відвідуванні кінопоказів клієнтам, що можуть завадити його проведенню.

УВАГА! На території Кінотеатру ведеться відеоспостереження.